Contact

Wenst u een massage te boeken, een afspraak te maken voor een coachingsgesprek of had u graag bijkomende informatie, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zijn vlot bereikbaar vanuit Heusden en Destelbergen.


Massagecentrum De Krachtbron
Danny Demeersseman
stresscoach Heusden
Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)

ROUTE (aan verkeerslichten)
parking voor de woning


GSM +32 (0)474 30 85 84

Alle dagen open van
9u30 - 22u00

BE 0866 865 838

rugmassage Heusdenu kan bij ons ook terecht
voor een duo massage


Praktische informatie

Hoe afspraak vastleggen

Bij Massagecentrum De Krachtbron kan u heerlijk genieten van een ontspanningsmassage, sportmassage of duo massage in Kalken (op slecht 10km van Heusden en Destelbergen). Wij zijn gespecialiseerd in therapeutische massages al dan niet gecombineerd met gesprekstherapie.

Neem bij voorkeur telefonisch contact om een massage vast te leggen of voor bijkomende informatie over onze diensten. Na elke behandeling controleren wij onze emails en telefoon op eventuele berichten.

Bent u zwanger en wenst u een zwangerschapsmassage, gelieve dit te vermelden bij uw reservatie. Zwangerschapsmassage is pas mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap!

Verloop van de massage

Wij ontvangen u met een kort gesprek om onze massage af te stemmen op u wensen. De massage vindt plaats in een gezeliige, verwarmde ruimte.

Terwijl wij de ruimte even verlaten kan u zich uitkleden (ondergoed aanhouden) en u bedekken met een laken dat voor u klaar ligt. Het lichaamsgedeelte de we masseren, wordt tijdens de massage ontbloot.

U kan ook kiezen voor stoelmassage of energetische massage. Bij deze massagevormen gebruiken we geen olie en kan u de kledij aanhouden.

Na de massage wordt u iets te drinken aangeboden en krijgt u enkele tips die een gezonde levensstijl ondersteunen.

Adres

Massagecentrum
De Krachtbron

Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)

ROUTE (aan verkeerslichten)
parking voor de woning

Reserveren


GSM +32 (0)474 30 85 84

Openingsuren

Alle dagen open van
9u30 - 22u00

BE 0866 865 838