Massage Destelbergen / Heusden

Voorafgaand aan de massage hebben we met u een kort gesprek zodat we de massage kunnen afstemmen op uw wensen en noden wat betreft de duur van de massage en de lichaamszones die om aandacht vragen.

Het is ook belangrijk om te weten of u eerder een ontspanningsmassage wenst of meer nood heeft aan een therapeutische massage die lichamelijke, psychische en emotionele klachten verlicht.

Massage kan ook gecombineerd worden met coaching.


Duo Massage

Tijdens een duo massage kan u met twee personen op hetzelfde ogenblik in dezelfde ruimte genieten van een heerlijke massage. Mijn vrouwtje Priscilla steekt dan twee helpende handen toe.

Het is een volledige lichaamsmassage afgestemd op jullie individuele noden. De ene kiest bvb. voor een ontspanningsmassage en de andere voor een sportmassage.

Verras een vriend(in) of familielid eens met een cadeaubon voor een massage. Een gezond geschenk! U kan online een cadeaubon afprinten die u direct kan gebruiken.

rugmassage Heusden


Partnermassage

Wenst u zelf de handen uit de mouwen te steken, dan kan u samen met een partner de cursus partnermassage volgen. In deze privéworkshop worden eenvoudige massagetechnieken aangeleerd.maak ook eens kennis
met stoelmassage

Onze Massages

Buikmassage

Wij zijn gespecialiseerd in Chi Nei Tsang. Dit is een diepgaande, maar niet pijnlijke buikmassage die de werking van de organen (maag, lever, darmen, nieren, galblaas, pancreas, ...) verbetert. Spanningen nemen af en afvalstoffen verlaten makkelijker het lichaam.

Buikmassage brengt verlichting bij diverse klachten (maagzuur, constipatie, sinusitis, frozen shoulder, tenniselleboog, depressie, ...).

Onderzoekers ontdekten dat onze buik 95 % van alle serotonine produceert. Dit is een stof die belangrijk is voor het regelen van onze emoties.


Energetisch massage

Dit is een hele zacht massagevorm bestaande uit handopleggingen en zacht bewegingen. We gebruiken hiervoor technieken uit Reiki, Jin Shin Jyutsu, cranio-sacral, chakra massage, acupressuur en holistic pulsing. Deze massage gebeurt zonder olie bovenop de kledij.

Indien u dat wenst kan energetische massage ook gecombineerd worden met een (therapeutische) oliemassage.


Hoofdmassage

Een hoofdmassage is een fantastisch medicijn (zonder bijwerkingen) tegen stress. Aangewezen bij concentratieproblemen, hoofdpijn, sinusitis, slapeloosheid, stress, ...

Door de combinatie van hoofdmassage met nek-schoudermassage en buikmassage bekom je nog betere resultaten.


Nek- en schoudermassage

Overbelasting kan de oorzaak zijn van nekpijn en schouderklachten, maar ook stress en emotionele problemen nestelen zich graag in de nek- en schouderzone.

Wij hebben de kennis en ervaring om onze massage hierop af te stemmen.


Rugmassage

De ene rug heeft nood aan zachtheid, de andere rug verlangt eerder een stevige druk, de ene rug verkiest trage masssagetechnieken, de andere rug heeft liever snelle massagebewegingen, ... Het afstemmen van onze rugmassage op uw noden is onze voornaamste kracht.

Voor een optimale verlichting van onderrugklachten adviseren wij een combinatie van rugmassage met buikmassage.


Sportmassage

Sportmassage verhoogt de soepelheid van de spieren en de gewrichten waardoor men de kans op blessures verkleint. Bovendien worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor herstelt het lichaam vlugger van de geleverde inspanningen.

Door sportmassage te combineren met buikmassage wordt de afvalstoffen nog beter uit het lichaam verwijderd.


Voet-beenmassage

UW voeten en benen hebben een drukke baan. Beloon deze onderdanen daarom regelmatig met een massage. Ze zullen je dankbaar zijn.


Zwangerschapsmassage

Wij zijn speciaal opgeleid voor het geven van zwangerschapsmassage. We gebruiken zachte, ontspannende massagetechnieken en handposities vanuit de energetische massage. Mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap.

Adres

Massagecentrum
De Krachtbron

Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)

ROUTE (aan verkeerslichten)
parking voor de woning

Reserveren


GSM +32 (0)474 30 85 84

Openingsuren

Alle dagen open van
9u30 - 22u00

BE 0866 865 838