Psycholoog - StressCoach

Als psycholoog (erkenningsnummer 641112798) heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van stress en burn-out. In 2018 resulteerde dit in het publiceren van het boek "Burn-out, wat wil je mij vertellen?". Lees hier de boekrecensie van NBD Biblion.

Ook voor problemen als faalangst, depressie, schuldgevoelens, piekeren, levensvragen, verliesverwerking ... kan u bij mij terecht.

Ik gebruik vooral oplossingsgerichte technieken waarbij de focus ligt op wat kan veranderen. Wat zijn de groeimogelijkheden in het nu en in de nabije toekomst?

Samen gaan we op zoek om nieuwe, helpende etiketten (betekenissen) te koppelen aan uw negatieve ervaringen, waardoor de negatieve invloed van het trauma afneemt.

Lees hier de folder over oplossingsgerichte coaching.

U kan ook kiezen voor een combinatie van coaching met massage. Dit versnelt en verdiept het herstelproces.

lezing stress


"Als je shit op je pad vindt,
gebruik het dan als mest!"
- Jaap Bressers-ontdek stoelmassage
om werkstress te verlichten

Lezing Stress en Burn-out

Inhoud lezing

Een lezing over stress en burn-out helpt om alarmsignalen vroegtijdig te herkennen en zo preventief te kunnen ingrjpen. In mijn lezing (60 min) behandel ik onderstaande punten en geef ik concrete tips:


Mij als spreker uitnodigen

U kan mij vrijblijvend contacteren voor het houden van een lezing over stress en burn-out voor het personeel van uw bedrijf of voor de leden van uw vereniging. U onvangt altijd een factuur.

Ik hanteer de volgende tarieven (incl. BTW) voor het geven van mijn lezing waarbij iedere aanwezige een exemplaar ontvangt van mijn boek "Burn-out, wat wil je mij vertellen?". (verscheen in jan 2018 / 2e druk in april 2018):

Het boek is in de boekhandel verkijgbaar voor 18.50 euro!

Hieronder een fragment uit mijn lezeing over stress en burn-out gehouden op 28 okt 2018 tijdens de gezondheidsbeurs in Gent.


Hier een stukje uit mijn lezeing gehouden in mijn eigen praktijk op 27 nov 2018.

Adres

Massagecentrum
De Krachtbron

Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)

ROUTE (aan verkeerslichten)
parking voor de woning

Reserveren


GSM +32 (0)474 30 85 84

Openingsuren

Alle dagen open van
9u30 - 22u00

BE 0866 865 838