Massagecursussen

Ons aanbod

Wij geven graag onze kennis en ervaring door. U kan bij ons terecht voor onderstaande massagecursussen:

Onze opleidingen wordt altijd privé georganiseerd. Gelieve wel zelf voor een oefenpartner te zorgen. We stemmen onze cursus af op uw voorkennis en vaardigheden. In onderling overleg er naar een geschikte datum gezocht.

Praktische informatie

U vindt hier de praktische stappen om u in te schrijven voor één van onze massagecursussen:verras uw personeel
met een stoelmassage

Overzicht opleidingen

Buikmassage

Buikmassage (methode Chi Nei Tsang) is één van de meest therapeutische massages om klachten te verlichten zoals hoofdpijn, sinusitis, maagzuur, spastische darmen, constipathie, vermoeidheid, stress, ...

U kunt de buikmassage ook als zelfmassage hanteren.

Om een beeld te vormen vindt u HIER de inhoudstafel van de cursus buikmassage met een beschrijving van enkele massagetechnieken ondersteund door foto.


Therapeutische Hoofdmassage

De workshop therapeutische hoofdmassage leert u technieken om klachten te verlichten als stress, hoofdpijn, vermoeidheid, sinusitis, slapeloosheid, concentratieproblemen, angst, ...

U krijgt een mix van massagetechnieken voorgeschoteld uit de Indiase gelaatsmassage, de Chinese hoofdmassage en de Japanse gezichtsmassage. Energetische technieken zoals reiki en cranio-sacrale zorgen voor een diepe inwerking.

Maak HIER kennis met de cursus hoofdmassage en bekijk de inhoudstafel en een beschrijving met foto van enkele massagetechnieken.


Partnermassage

Voor de privécursus partnermassage dien je met 2 personen in te schrijven. Een leuk idee voor koppels. U oefent dan elk 1 uur op elkaar enkele basistechnieken van rugmassage en beenmassage. Het is ook mogelijk dat 1 persoon 2 uur oefent en de andere fungeert als oefenpartner.

Op vraag kan ook het masseren van andere lichaamszones aangeleerd worden. De massagetechnieken worden door mij voorgetoond. Vervolgens kan u ze nadoen met de nodige correcties, indien nodig.

Vindt u het leuker om samen een massage te ondergaan, kies dan voor onze duo massage .


Stoelmassage

Stoelmassage is ontwikkeld om massage te geven in bedrijven of tijdens evenementen. Deze korte drukpuntmassage kan ook toegepast worden in gezinsverband of onder vrienden.

Meestal gaat het om sessies van 20 minuten waarbij de persoon op een aangepaste stoel zit en gemasseerd wordt bovenop de kleding. De aandacht gaat vooral naar zones die belast worden door kantoorwerk: de rug, nek, schouders, hoofd, armen, polsen en handen. Deze massage zorgt voor een betere circulatie en werkt stressverlagend.

Kijk HIER om de inhoudstafel te bekijken van onze opleiding stoelmassage en een beschrijving met foto van enkele massagetechnieken.

Wenst u dat wij in uw bedrijf of voor uw vereniging stoelmassages verzorgen, dan vindt u de nodige praktische informatie op onze pagina BEDRIJVEN.

Adres

Massagecentrum
De Krachtbron

Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)

ROUTE (aan verkeerslichten)
parking voor de woning

Reserveren


GSM +32 (0)474 30 85 84

Openingsuren

Alle dagen open van
9u30 - 22u00

BE 0866 865 838